Lariaare

Parimad Lahendused Klaasist

Koju, Kontorisse ja Salongi

Klaasseinad

Metallraamid

Puit

Alumiinium

Peeglid

Dušinurgad

Klaaspiirded

Klaasuksed

Klaaspõrandad

Klaasmööbel

Valamukapid

Köögimööbel

Klaasfassaadid

Profiiluksed

Klaasriiulid

Varikatused

Talveaiad

Rõduklaasid

Garderoobikapid

Metallkapid

Metallriiulid

Klaasseinad Metallraamid Puit Alumiinium Peeglid Dušinurgad Klaaspiirded Klaasuksed Klaaspõrandad Klaasmööbel Valamukapid Köögimööbel Klaasfassaadid Profiiluksed Klaasriiulid Varikatused Talveaiad Rõduklaasid Garderoobikapid Metallkapid Metallriiulid

Lariaare - kõik klaasist

Lariaare tootevalikust leiab kõike, mis on seotud klaasiga alates klaaspõrandast kuni klaaslaeni. Lähtume põhimõttest, et pole lahendamatuid olukordi, on keerulisemad lahendused. Ükskõik kui ulmeline idee ka poleks võtame väljakutse hea meelega vastu ja aitame Sul leida parima lahenduse!

Musta raami ja musta ruudustikuga kirgas klaassein

Mööbel

Pakume oma klientidele võimalust tellida kogu oma kodu sisustus ühest kohast. siseuksed, trepid, spoonpaneelid, köögimööbel, kapid, riiulid jne.

Teeme koostööd paljude Eesti suurimate kinnisvara arendajatega, restorani- ja hotellipidajatega. Oleme sisustanud oma mööbliga restorane, baare, kontoreid, hotellitubasid ja luksuslikke fuajeesid.

Lariaare mööblilahendusi on korduvalt kajastatud erinevates eesti sisekujundusajakirjades.

Metall

Valmistame metallkonstruktsioonil mööblit ja sisustuselemente: riiulid, ribiseinad, raamid klaasseintele või valamukappidele ja palju muud. Pakume nii tavalisest kui ka roostevabast terasest eratellimus- ja valmistooteid.

Alumiinium

Meie ettevõte pakub oma klientidele alumiiniumprofiilidest valmistatud aknaid ja uksi, klaasfassaade ja talveaedu ning erinevaid lükandsüsteeme.

Klaasfassaadide valmistamisel kasutame kõrge kvaliteediga profiilisüsteeme kaubamärkidelt Reynaers, Schüco, Wicona. Klaasid ja klaaspaketid tarnime Pilkingtoni, AGC Flat Glass, Saint-Gobaini ning Guardiani tootevalikust.

Lisaks maja välisilmet kaunistavatele elementidele, pakume ka siseruumidele sobivaid alumiinium- ja täisklaaslahendusi.

Valmistooted

Eritellimustööde kõrvalt pakume ka valmistooteid. Alates säravatest peegeltumbadest ja universaalsetest abilauakestest kuni õhuliste ribi- ja stiilsete klaasseinadeni.

Kõik ühest kohast

Lariaare pakub Teile täislahenduse. Valmistame ja paigaldame Teie koju, salongi või kontorisse mööbli, klaasid, uksed, aknad. Oma ala spetsialistidena pole meile ükski väljakutse ületamatu.

Musta raamiga klaassein ja must köök metallriiulitega